6/23/2010

Hello Masters.

Face your fear. Don't hide.

Tinggal beberapa hari lagi, aku akan balik ke UiTM Puncak Perdana. Kali ni, kedatangan aku tak seperti biasa, tapi sebagai pelajar Tahun Satu Sarjana yang belum tentu untung rugi nasibnya. Sesungguhnya, aku berharap aku akan mampu bertahan seperti sewaktu Sarjana Muda dulu. Sentiasa punya tenaga dan waktu untuk bergelak dan bergembira. Datang lah dugaan sebesar mana, fikiran dipaksa semaksima mungkin untuk menjadi positif. Punca? Keluarga, teman-teman baik dan si dia yang sentiasa berada di sisi. Semoga aku diberikan kekuatan untuk terus belajar di saat yang lain mempunyai tunai di tangan :)

Serius, aku pasti rindukan Alor Gajah. Cuti dah nak habis. Tak boleh jauh-jauh dengan Mak, Ayah, Ika, Annis, & Alysha :( Terima kasih kawan-kawan baik. Tiap-tiap hari angkut aku, bawa pergi jalan-jalan. Sumpah seronok tahu tak.

10 comments:

fArAh nAbiLA said...

gud luck

nija said...

tringin jgk ke UK!!!...
tp omsick je blaja jauh2...
nk sanggup lg berjauhan dgn org2 trsyg...
gud luck ati!!!
hwaiting!

Mrs. Apple :) said...

farah nabila, thank you:D
ros, tu la, nak sgt g UK! :)
insya-Allah, klu de rezeki, klu xde, kat Malaysia je. xpon teman ko kat Indon :)

Fello Ariza said...

balik uitm puncak? puncak alam ke?

Mrs. Apple :) said...

Puncak Perdana :)
Puncak Alam jauh ke dalam lg :)

Fello Ariza said...

owhh...ingatkan puncak alam..sbb fello bekas penghuni uitm puncak alam tp br abes degree blan lpas...kekekeke~~~

Mrs. Apple :) said...

oh, tahniah2. glad to hear that :)
ble convo?
mostly kat puncak alam, course science ke?
mst skrg dah keje kan? beshnye :)

Fello Ariza said...

owh x lah.. ktorg bdak Office management dok sme2 ngan dak farmasi, ngan kesihatan kt ctu..konvo blan 10 ni sme ngan masok keje gak...adehh..

nija said...

tkpe ati...
if tk dpt further kt sana...
kite gi jln2 k...
tp fulus mau byk la...

Mrs. Apple :) said...

owh, konvo bln 10 eh?
sme la kte :)
lah, yeke... hopefully awk dpt g la..
_______________________________
ros, btol2!
jom2, kte g rmi2. yes2! :D