6/26/2010

Guy's Heart : It's Still My Effort, Accept It.


Perbualan tak rasmi menerusi telefon bimbit.

L : Hello, sayang.

P : Yeay, yeay abang call (ulang tiga kali)

L : ?

P : Yeay, yeay abang call (ulang tiga kali)

L : ?

P : Hish. Jangan la diam. I just want effort. Cuba respond.

L : Abang ni kan pemalu.

P : ?

L : Yeay, yeay sayang jawab call (ulang berkali-kali)

P : Takde cara lain nak respond ke, abang?

L : Eh, cara macam ni la abang respond sayang. It still effort.

Haih, lelaki memang tak paham perempuan. Ke perempuan yang mintak lebih?

4 comments:

nija said...

hahaha...
kbnyakan mmg mcm tu,tp tk sume...
tp tkpela...time nilah kite nk kasitau cmne nk sweet2 kn...
jnji dpt yg brtggungjwb...
klu stkt ckp je manis...
tk pyh la~

Mrs. Apple :) said...

kbyknnye camne eh ros?
bg aku plak, kdg2 aku nie yg mntk lebih, sedangkan aku taw, die dah usaha.
cme cre org tu tunjukkan syg berbeza2, aku ptot phm :)
btol2, xske sweet talker :)

..:: 公主FaRRaH::.. said...

huhu...
llki ni mmg cmni...
sbar jela k...
huhu

Mrs. Apple :) said...

ha ha ha.
tu la, sabar je la :)
agap lah die dah usaha.
even though, cara die x yg mcm kte nak :)
sabar, sabar, sabar :)