6/27/2011

Ways to irritate me.

Source : Google

Source : Google

Ways to irritate me :
  • Self-addict.
  • Self-bragging.
  • Self-centered.
  • Kau tulis status Facebook yang berkisarkan 'ada orang cakap aku cantik jelita, ada orang puji aku muda belia' (ah, kat Twitter pun sama).
  • Kau cakap orang lain 'balachi' sebab pro kerajaan atau 'tak tahu nak bersyukur' sebab pro pembangkang.
  • Kau amuk satu dunia dengan hanya mendengar penjelasan satu pihak sahaja.
  • Kau berjanji tapi tak nampak pulak usahanya.
  • Noktah bersepah-sepah dan berkali-kali di dalam blog entri.
  • Si batu api yang berpura-pura jadi baik hati.
  • Kehadiran orang-orang yang bikin gua panas dalam realiti berduyun-duyun lepak dalam mimpi.

Note : Tak larat nak annoy untuk bermacam-macam benda.

2 comments:

Hans said...

dunia sekarang memang macam tu

Juvana Episod 10

Cik Hujan. said...

Tak suka tapi masih kena terima :)